Impresszum

Cégnév: FLIEGL ABDA Gépgyártó Kft.

Székhely: H-9151 Abda, Pillingerpuszta

Cégjegyzékszám: 08-09-003273

A céget bejegyző hatóság: Győri Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 11126191-2-08

Közösségi adószám: HU-11126191

 

Képviselő: Ifj. Josef Fliegl

 

Kapcsolat: 

Telefon: +36 96 553 300

Telefax: +36 96 553 317

E-mail: sales@fliegl.hu

 

Kamara: Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhely szolgáltató: IRQ Hosting Kft.
GYŐR NET Informatikai Kft.


Általános jogi feltételek és információk
A www.fliegl.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás vagy annak bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet az alábbiakkal, ne nyissa meg a weboldalainkat!

Információk
A FLIEGL ABDA Kft  és a FLIEGL csoport minden tagja (továbbiakban együtt: FLIEGL csoport) minden észszerű erőfeszítést megtett annak biztosítására, hogy a FLIEGL csoport az internetes weboldalain közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a FLIEGL csoport sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen weboldalon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a weboldalt vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A FLIEGL csoport nem vállal felelősséget a weboldalon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért.

A pályázatok, illetve felhívások esetén irányadó szabályokra az ott megjelölt külön szabályok vonatkoznak.

A www.FLIEGL.hu weboldalon található információkon alapuló bármilyen döntés a felhasználó saját felelőssége.

A FLIEGL csoport nem vállal felelősséget a weboldalhoz, illetve az ott található bármilyen információhoz való hozzáférésből, illetve annak elmaradásából vagy ezek felhasználásából származó semmiféle veszteségért vagy kárért.

A FLIEGL csoport nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából vagy más hasonló okból származnak.

A FLIEGL csoport weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a FLIEGL csoportnak elfogadja, hogy a FLIEGL csoportnak korlátlan joga van az ilyen információra vonatkozóan, valamint a FLIEGL csoport az ilyen információt a választása szerinti bármilyen módon felhasználhatja. A felhasználó által nyújtott ilyen információt nyilvánosnak és ellenérték nélkülinek kell tekinteni.

Szerzői jog
A FLIEGL csoport weboldalai, az azokon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a FLIEGL csoport kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a FLIEGL csoport fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat. A FLIEGL csoport minden tudomására jutott jogsértéssel szemben fellép.

Zuletzt angesehen